Monday, 13 May 2013

Cadangan Set Kesuburan Lelaki dan Wanita Dari Shaklee

Setiap pasangan yang berkahwin pasti menginginkan zuriat. Ada kalangan mereka belum menimang cahaya mata walaupun sudah 5 tahun berkahwin. Mesti sudah pelbagai usaha dilakukan namun belum berhasil. Jangan putus asa, Tuhan Maha Mengetahui dan percayalah setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya. Kita sebagai hambanya haruslah tidak putus asa berusaha.
Bermacam-macam usaha boleh dilakukan. Antaranya :-

1. Berjumpa dengan doktor pakar untuk dapatkan khidmat nasihat dan kaedah rawatan. Tapi jangan la hanya sebelah pihak sahaja yang berusaha, suami isteri mesti saling bekerjasama dalam hal ini. Janganlah mementingkan keegoan sendiri demi kebahagian rumah tangga yer.

2. Cari sumber ilmu mengenai kesuburan. Apa itu kesuburan? Bila waktu kesuburan wanita? Cara pemakanan yang bleh meningkatkan kesuburan dan macam-macam lagi... tapi pastikan sumbernya betul yer...

3. Cuba kaedah tradisional pulak... ha.. mengurut... cari la yang ada kepakaran yer.. jangan main bedal jer.. sesetengah pasangan berjaya mendapatkan zuriat selepas berurut tradisional ni...

4. Dapatkan supplement atau vitamin yang boleh meningkatkan kesuburan. Tapi supplement ape yer... Ha.. kat sini saya nak sarankan supplement untuk kesihatan suami dan isteri.

Set Kesuburan Suami dan Isteri... Set ini sangat berpatutan... set yang boleh dikongsi bersama. CUMA Alfalfa sahaja tambahan yang perlu diambil oleh isteri.
Tak kan nak ambil sahaja tanpa tahu khasiatnya... ini pula sedikit keterangan mengenai supplement yang diambil dan khasiatnya.
TIDAK KAH ANDA TERINGIN MENDAPATKAN ANAK SECOMEL INI? 

Marilah kita berusaha dahulu sebelum berserah kepada Yang Maha Esa...


Sekiranya anda inginkan set ini boleh SMS saya Suriati 0134331835. ataupun ada boleh dapatkan set ini di stokis-stokis Shaklee berhampiran anda. Boleh gunakan ID saya untuk dapatkan pada harga ahli 889338

No comments:

Post a Comment