Friday, 2 August 2013

Anak oh anak

Sudah lama tak update blog ni. Sibuk dengan tugas harian.

Baik lah hari ni nak bercerita pasal anak @ Zuriat. Ramai juga pasangan yang sudah lama berkahawin belum mempunyai zuriat. Macam-macam cara dah buat.. urutan tradisional, ubat, doktor pakar dan macam-macam lagi lah.. tapi rezeki kan ketentuan Yang Maha Esa. Dia yang berhak menentukan apa yang Dia mahu buat kita. Cuma kita jangan lah berputus asa. Berdoa setiap hari, berusaha selagi ada jalan nya dan barulah bertawakal. Insya Allah pasti ada rezeki buat kita.
Kadang kala kita taidak mengetahui punca sebenar kegagalan hamil ni. Selalunya golongan isteri selalu bimbang, takut-takut mandul.. tapi golongan suami ni pun pernah kah tahu sama ada mereka ini subur atau tidak? Ha.. bukan salah isteri sahaja tau...
Oleh yang demikian, pasangan harus sama-sama mengenalpasti kelemahan masing-masing. Kena lah pastikan kesihatan badan berada ditahap yang terbaik. Jdi masalah hormon tidak akan berlaku. Supplement untuk kesihatan perlu diambil untuk menstabilkan hormon dan juga penghasilan sperma yang baik.
Di sini saya ingin suggestkan set asas untuk kesihatan lelaki dan wanita. 



Set ini mengandungi Alfalfa dan GLA bagi wanita dan Zinc dan Vita-E bagi si suami. Ramai yang sudah mencuba set ini dan alhamdulillah selepas konsisten mengambilnya selama 3 bulan, mereka dikurniakan zuriat. Syukur...
Pasangan yang belum menimang zuriat boleh cuba set ini. Tak salah kalau mencuba dahulu... kemudian barulah tawakal kepada Allah. 

Sekiranya anda berminat untuk mencuba, boleh menghubungi saya 

~Suriati 0134331835~
FB: facebook.com/SIDsuria 





No comments:

Post a Comment