Sunday, 27 October 2013

Resepi Menu ESP - mesti lagi enak menikmati ESP

Ramai yang tanya macam mana nak ambil ESP ni? Bancuh dengan air kosong je ker?
HA, kalau nak tahu ESP ni boleh di minum dengan macam-macam cara KECUALI dengan air panas. 
Ok saya share sikit menu-menu untuk ESP yang sedap ni

  1. ESP + Air suam
  2. ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
  3. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
  4. ESP + SusuAnmum
  5. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  6. ESP + Nesvita 3in1
  7. ESP + jus twister tropicana
  8. ESP + Ribena
  9. ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  10. ESP + Milo/Horlicks
  11. ESP + sirap bandung
  12. ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)
  13. ESP + KOKO + OAT 
Ha kan, bukan hanya dengan air suam jer... macam-macam boleh buat..
 TAPI.. ada tapi nya jugak..

  • JANGAN BANCUH protin dengan AIR PANAS kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi.
  • Jangan ambil lebih dari 3sudu besar sehari ..(berat utk buah pinggang proses protin yg berlebihan)

>>>  Suriati / Azraie 889338
>>> 0134331835
>>> FB :- www.facebook.com/SIDsuria

No comments:

Post a Comment